Az első Regionális Edzőközpont Tatán

A Coachok Háza küldetésének tartja, hogy az ország több helyszínén is Regionális Edzőközpontjai jöjjenek létre, hogy a szupervízió szemléletű coaching minél szélesebb körben ismert és igényelt legyen. A Regionális Edzőközpontokat azok az okleveles coachok és leaderek szervezik és vezetik majd, akik azon a vidéken élnek és aktívan dolgoznak.
Az első Regionális Edzőközpontot Tatán nyitottuk meg szeptember 7-én.
Nagy Gábor és N.Kiss Bernadett, a HIRE-ONE emberközpontú fejvadász cég vezetőinek lelkes úttörő munkája teremtette meg erre az alapokat.
Az alapító rendezvényen a Leader as Coach képzés első regionális tanévnyitóját is megtartottuk a Koepfer Hungária és a Cembrit Kft-ből jelentkező vezetőhallgatók számára.
A tanévnyitón folytatódott a képzések 10 éve elindított ünnepi rituáléja is: Lajkó Ferenc coach, a Waberer’s vezérigazgató helyettese és Szász Júlia coach,család mediátor adták át a Coachok Háza Edzőtáborának Stafétáját az induló csapatnak. Buzdítva, hogy tanuljanak elkötelezetten,lelkesen és képviseljék majd a szakmai életükben is a coach értékrendjét, a minőségi feladatvégzést valamint az etikai normáinkat.