Generációs Teraszunkon Bátor beszélgetések asztalánál

Izgalmas és tanulságos, sőt „tanulós” délutánt töltöttünk együtt a Bátor beszélgetések őszinte, nyitott asztalánál. A szupervíziós szemléletű coachok és leaderek erre a nagyon várt összejövetelre elhozták magukkal a gyermekeiket is.
Négy generációból vállaltuk, hogy kiscsoportos munkában összegyűjtjük: mi a segítő, az építő, energizáló a mindennapi együttműködéseinkben. Majd azt is bevállaltuk, hogy szépítés nélkül megfogalmazzuk, hogy mi a nehéz, az akadályozó, vagy akár „elüldöző” a napi együttélésünkben, a hozzáállásunkban, a kommunikációnkban.
A kiscsoportok tiszteletreméltó, életszerű visszajelzéseit hallgathattuk meg. Volt, hogy megállt a levegő! De ezért is köszönetet mondtunk egymásnak. Sikerült hiteles példát adnunk a valódi meghallgatásra, az elfogadásra, a konstruktív vitára, aminek a modelljét elvihetjük a családi,munkahelyi szituációkba, színterekre is.
Köszönjük Coachok,Leaderek,Fiatalok!
Bizalomteli várakozással köszöntünk el egymástól, mert egy nagy kiáltással zártuk az összejövetelünket: FOLYTASSUK! FOLYTASSUK! Igen! Hamarosan találkozunk, dolgozunk újból!
Már szervezzük!
Bán Zsuzsanna és Szász Júlia