A Coachok Háza minden tagja egy-egy színnel gazdagítja növekvő közösségünket

…miközben ünnepeljük az egyéni színek gazdagságát, erős és egységes normákkal és szakmai megközelítéssel építjük közösségünket.

Coach csapat

A helyzetekre több nézőpontról rátekintő, kérdezve kísérő, tükröt tartva támogató edzők képzett, gyakorlott, minősített társasága. „Úgy fogadlak el,aki vagy! Ám nem nyugszom bele,hogy úgy menj el, ahogy érkeztél a közös munkánkra…”- erre épül az a szemléletmód , amivel a három lépcsős fejlesztéseinkben elszántan járták a hallgatók az önreflexiós, személyes esetfókuszú tapasztalati tanulás útját, hogy felelős, döntésekben támogató, bátor edzőkként építsék ők is tovább – hazai környezetünkben- a coach hivatás küldetését és szakmai, minőségi presztízsét.

Élményeink, tapasztalataink

Coach Szemléletű Leader csapat

A meghallgatni, kérdezni és reflektálni – ha kell megharcolni – tudó vezetők minősített közössége. A három féléves Leader as Coach, (Coach- szemléletű vezető) edzőtáboros gyakorlataiban személyesen is hitelesítették a bizony megterhelő igazságot, hogy a vezetés önmagunkkal kezdődik. S amire vezetőként nem tudunk inspiráló példát adni, azt csak megkövetelve, ma már nem is várhatjuk el. A hatásos vezető edző is, akit beosztottjai követni akarnak. S még több: a vezető elkötelezett, hogy neveljen is vezetőket. Ehhez vihetik el a szemléletet és a gyakorlott módszertant a részt vevő vezetők.

Szupervizori Kompetenciák Műhely

Az okleveles,minősített business coachok esetek feldolgozásaival Szupervíziós Műhelyben fejlesztették,gazdagították szakmai kompetenciáikat.

Élményeink, tapasztalataink